الان با 2133 اودم بالا
این trfc چی بود که به من گفتی ..........!!! این چی بووووود!!
دو سه روزه پدرم دراومد ........................
کاربر شهرسختافزار
الان با 2133 اودم بالا
این trfc چی بود که به من گفتی ..........!!! این چی بووووود!!
دو سه روزه پدرم دراومد ........................
M3RS4D 50062 (03-04-15)
|
|
کاربر شهرسختافزار
خب خدا رو شکربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط emadmax برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عزیز تست پایداری هم بگیرید با Hyper Pi 32M
تنظیمات رو دستی ست کردی کلاً یا با XMP زدی و TRFC رو تغییر دادی ؟
emadmax (03-04-15), M3RS4D 50062 (03-04-15)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Reza Eshraghi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تست رو با چی بگیرم !!
xpm رو که اصلا دست نزدم .... تایمینگ دستی دادم و یک موردی که اصلا بهش فکر میکردم همینTRFC بود که روی 178 بود تغییر دادم به185
M3RS4D 50062 (03-04-15)
خوب تبریک میگم که مشکلت حل شد . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط emadmax برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
نرم افزار Hyper Pi روی حالت 32Mبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط emadmax برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این مشکل خیلی خیلی نادر هست که از رم باشه یا از عدم توانایی IMC پردازنده میتونه باشه یا باگ بایوس یا علت های ثانویه مثل فعال بودن گزینه های مدیریت مصرف انرژی شامل TPU و EPU در بردهای ایسوس که به شخصه موردش رو دیدم !
آخرین ویرایش توسط Reza Eshraghi در تاریخ 03-04-15 انجام شده است
HWBOT SSA Member
نرم افزار برای تست رم هم SuperPI ورژن 1.5 هست تست حجم 2 مگ.
واقعا رم رو مچاله میکنه. از فایر فاکس با 300 تب باز هم میتونید استفاده کنید !
AMD>INTEL (03-04-15), emadmax (03-04-15), M3RS4D 50062 (03-04-15)
|
|
کاربر شهرسختافزار
استاد عزیز برای استفاده کاربردی و 24/7 تا جایی که میدونم Hyper Pi بهتر هست !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط PUMAOC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در واقع Hype Pi ورژن Multi Thread نرم افزار Super Pi هست ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
emadmax (03-04-15)
HWBOT SSA Member
کلا هم خانواده هستند پست شما رو ندیدم نظر شما هم برای من قابل احترامه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Reza Eshraghi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من سری مادر بورد های z68 گیگابایت رو تست کردم واقعا جای کمی و کاستی ندارند.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks